Masterrunning

Løb med glæde

Masterrunning.dk er for dig, som ønsker at give dig i kast med at løbe, at vedligeholde formen eller rykke et niveau op. Frem for alt er masterrunning.dk for dig, som ønsker at opleve eller fastholde glæden ved at løbe og udfordre dig selv.

Jeg begyndte selv at løbe for alvor i en relativt sen alder. I dag, som 53-årig, er jeg ultraløber og har bl.a. vundet sølv ved DM i 24-timers-løb. Jeg har løbet 3 100 milesløb (160 kilometer) samt adskillige 100 kilometerløb, heriblandt i både junglen og bjergene i Thailand.

Mit mål med masterrunning.dk er, via coaching, foredrag, træningscamps og videndeling, at inspirere, dele ud af mine erfaringer og ikke mindst at give min løbe- og træningsglæde videre.

Jeg er forfatter til bøgerne “Ultrakvinderne – om seje kvinder og ekstreme løb” og motivationsbogen “Træn med glæde”. 

Senest har jeg, sammen med ultrakapaciteten Jesper Kenn Olsen, mangeårig træner for det danske ultralandshold, skrevet den første grundbog om ultraløb på dansk. Bogen hedder “Ultraløb for alle – begyndere, rutinerede og elite” og er et absolut must for alle løbere, som ønsker at sætte et “ultra” foran titlen.

 

Følg med på Facebook

Min næste helt store udfordring er et 6-dagesløb i Frankrig i foråret 2023. Du kan følge mine forberedelser og resultater på min Facebook-side.

Her deler jeg også alle de aktiviteter, der finder sted i masterruning.dk, som fx træningscamps, foredrag og undervisning, samt relevant viden og forskning om træning og løb.