Masterrunning

Løb med glæde

Masterrunning.dk er for dig, som ønsker at give dig i kast med at løbe, at vedligeholde formen eller rykke et niveau op. Frem for alt er masterrunning.dk for dig, som ønsker at opleve eller fastholde glæden ved at løbe og udfordre dig selv.

Jeg begyndte selv at løbe for alvor i en relativt sen alder. I dag, som 54-årig, er jeg ultraløber og er bl.a. indehaver af den danske rekord i 6-dagesløb i min aldersgruppe med 553km. Jeg har vundet sølv ved DM i 24-timers-løb, løbet 3 100 milesløb (160 kilometer) samt adskillige 100 kilometerløb, heriblandt i både junglen og bjergene i Thailand.

Mit mål med masterrunning.dk er, via coaching, foredrag, træningscamps og videndeling, at inspirere, dele ud af mine erfaringer og ikke mindst at give min løbe- og træningsglæde videre.

Jeg er forfatter til bøgerne “Ultrakvinderne – om seje kvinder og ekstreme løb” og motivationsbogen “Træn med glæde”. 

Senest har jeg, sammen med ultrakapaciteten Jesper Kenn Olsen, mangeårig træner for det danske ultralandshold, skrevet den første grundbog om ultraløb på dansk. Bogen hedder “Ultraløb for alle – begyndere, rutinerede og elite” og er et absolut must for alle løbere, som ønsker at sætte et “ultra” foran titlen.

Følg med på Facebook

Min seneste store udfordring var et 6-dagesløb i Sverige i  2023, hvor jeg løb 553km og dermed blev nr. 3. Det gav mig desuden den danske rekord i min AG. Nu glæder jeg mig til nye udfordringer i 2024. Du kan følge mine forberedelser og resultater på min Facebook-side.

Her deler jeg også alle de aktiviteter, der finder sted i masterruning.dk, som fx træningscamps, foredrag og undervisning, samt relevant viden og forskning om træning og løb.